Gluteenittomat manteli-fariinikakut

Helppoa gluteenitonta leivontaa: fariinisokerikeksit mantelijauheesta ja perunajauhoista.

18 kpl

25 minuuttia

Arviot (90 kpl)

Ainekset

100 g mantelijauhetta
40 g perunajauhoja
60 g Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria
½ tl leivinjauhetta
¾ tl kanelia
60 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 pieni kananmuna

Leipomiseen
1 ½ dl Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria

Ohjeet

Kuumenna uuni 190 asteeseen. Sekoita kuivat aineet, lisää pehmeä rasva ja kananmuna. Laita fariini- tai ruokokidesokeria leivinpaperille tai lautaselle ja annostele taikina kahdella lusikalla pallosiksi sokerin päälle. Pyöräytä palloset fariinisokerissa ja siirrä leivinpaperoidulle pellille, 9 per pelti. Paista uunissa 11–12 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.