Ainekset
100 g mantelijauhetta
40 g perunajauhoja
60 g Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria
½ tl leivinjauhetta
¾ tl kanelia
60 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 pieni kananmuna
Leipomiseen
1 ½ dl Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria
Ohjeet
Kuumenna uuni 190 asteeseen. Sekoita kuivat aineet, lisää pehmeä rasva ja kananmuna. Laita fariini- tai ruokokidesokeria leivinpaperille tai lautaselle ja annostele taikina kahdella lusikalla pallosiksi sokerin päälle. Pyöräytä palloset fariinisokerissa ja siirrä leivinpaperoidulle pellille, 9 per pelti. Paista uunissa 11–12 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?