Gluteenittomat manteli-fariinikakut

Helppoa gluteenitonta leivontaa: fariinisokerikeksit mantelijauheesta ja perunajauhoista.

18 kpl

25 minuuttia

Arviot (87 kpl)

Ainekset

100 g mantelijauhetta
40 g perunajauhoja
60 g Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria
½ tl leivinjauhetta
¾ tl kanelia
60 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 pieni kananmuna

Leipomiseen
1 ½ dl Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria

Ohjeet

Kuumenna uuni 190 asteeseen. Sekoita kuivat aineet, lisää pehmeä rasva ja kananmuna. Laita fariini- tai ruokokidesokeria leivinpaperille tai lautaselle ja annostele taikina kahdella lusikalla pallosiksi sokerin päälle. Pyöräytä palloset fariinisokerissa ja siirrä leivinpaperoidulle pellille, 9 per pelti. Paista uunissa 11–12 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.