Gluteenittomat manteli-fariinikakut

Helppoa gluteenitonta leivontaa: fariinisokerikeksit mantelijauheesta ja perunajauhoista.

18 kpl

25 minuuttia

Arviot (91 kpl)

Ainekset

100 g mantelijauhetta
40 g perunajauhoja
60 g Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria
½ tl leivinjauhetta
¾ tl kanelia
60 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 pieni kananmuna

Leipomiseen
1 ½ dl Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria

Ohjeet

Kuumenna uuni 190 asteeseen. Sekoita kuivat aineet, lisää pehmeä rasva ja kananmuna. Laita fariini- tai ruokokidesokeria leivinpaperille tai lautaselle ja annostele taikina kahdella lusikalla pallosiksi sokerin päälle. Pyöräytä palloset fariinisokerissa ja siirrä leivinpaperoidulle pellille, 9 per pelti. Paista uunissa 11–12 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?