Gluteenittomat manteli-fariinikakut

Helppoa gluteenitonta leivontaa: fariinisokerikeksit mantelijauheesta ja perunajauhoista.

18 kpl

PT25M

25 minuuttia

Arviot (98 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g mantelijauhetta
40 g perunajauhoja
60 g Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria
½ tl leivinjauhetta
¾ tl kanelia
60 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 pieni kananmuna

Leipomiseen
1 ½ dl Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria

Ohjeet

Kuumenna uuni 190 asteeseen. Sekoita kuivat aineet, lisää pehmeä rasva ja kananmuna. Laita fariini- tai ruokokidesokeria leivinpaperille tai lautaselle ja annostele taikina kahdella lusikalla pallosiksi sokerin päälle. Pyöräytä palloset fariinisokerissa ja siirrä leivinpaperoidulle pellille, 9 per pelti. Paista uunissa 11–12 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.