Ainekset
75 g voita
2 dl Maizena-maissitärkkelystä
1 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Taloussokeria
ripaus suolaa
2 1/4 dl maitoa
paistamiseen rasvaa
Ohjeet
Sulata voi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja vispilöi joukkoon maito. Lisää lopuksi voisula. Anna taikinan turvota noin 20 minuuttia.
Voitele vohvelirauta ja paista vohvelit kullankeltaisiksi. Tarjoa heti hillon tai marjojen ja kermavaahdon tai jäätelön kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?