Ainekset
Muruseos
1 1/2 dl maissitärkkelystä
1/2 dl tattarihiutaleita
1/2 dl hirssihiutaleita
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g hasselpähkinärouhetta
100 g voita tai margariinia
Raparperiseos
500 g raparperia paloina
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl perunajauhoja
Ohjeet
Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää rasva pieninä paloina. Sekoita murumaiseksi taikinaksi.
Pane raparperipalat ja siirappi kattilaan ja anna kiehua, kunnes raparperi hieman pehmenee. Sekoita joukkoon perunajauhot.
Kaada raparperit voideltuun vuokaan. Ripottele päälle muruseos. Paista uunin keskiosassa 200°:ssa noin 15 minuuttia.
Vinkki!
Raparperin tilalla voidaan käyttää muita hedelmiä tai marjoja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?