Ainekset
Muruseos
1 1/2 dl maissitärkkelystä
1/2 dl tattarihiutaleita
1/2 dl hirssihiutaleita
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g hasselpähkinärouhetta
100 g voita tai margariinia
Raparperiseos
500 g raparperia paloina
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl perunajauhoja
Ohjeet
Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää rasva pieninä paloina. Sekoita murumaiseksi taikinaksi.
Pane raparperipalat ja siirappi kattilaan ja anna kiehua, kunnes raparperi hieman pehmenee. Sekoita joukkoon perunajauhot.
Kaada raparperit voideltuun vuokaan. Ripottele päälle muruseos. Paista uunin keskiosassa 200°:ssa noin 15 minuuttia.
Vinkki!
Raparperin tilalla voidaan käyttää muita hedelmiä tai marjoja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!