Ainekset
1 muna
¾ dl Dansukker Taloussokeria
1 dl maitoa
50 g margariinia sulatettuna
2 dl gluteenittomia jauhoja
½ dl perunajauhoja
1 ½ tl kardemummaa
1 tl leivinjauhetta
3 dl pakastemarjoja
½ dl Dansukker Fariinisokeria
Pinnalle
½ dl Dansukker Rapeaa raesokeria
Ohjeet
Vaahdota muna ja sokeri. Lisää joukkoon maito, sulatettu rasva sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi. Sekoita tasaiseksi ja levitä puolet taikinasta voidellun piirasvuoan pohjalle. Ripottele päälle kohmeiset marjat ja fariinisokeri. Levitä loppu taikina marjojen päälle. Viimeistele pinta raesokerilla. Paista piirasta uunissa keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia kunnes taikina on kypsää.
Gluteeniton marjapiirakka oli yksi palkituista ohjeista Koti ja keittiö -lehden ja Suomen Sokeri Oy:n järjestämässä leivonta- ja jälkiruokakilpailussa, tekijänä Satu M.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
 
			Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
 
			Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
 
			Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
 
			Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
 
			Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
 
			Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!
