Gluteeniton kakkupohja

Gluteeniton perustäytekakkupohja on leivottu gluteenittomasta jauhoseoksesta ja perunajauhoista.

1½ tuntia

Arviot (225 kpl)

Ainekset

4 isoa munaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
1–2 tl leivinjauhetta

Vuokaan
voita tai margariinia
gluteenitonta korppujauhoa tai kookoshiutaleita

Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele vuoka ja leivitä gluteenittomilla korppujauhoilla tai kookoshiutaleilla. Kaada taikina halkaisijaltaan noin 24 cm vuokaan. Kypsennä 150–175 asteessa noin 45–60 minuuttia tai kunnes taikina alkaa irrota vuoan reunoista. Anna kakun levätä noin kymmenen minuuttia. Kumoa. Leikkaa kakku kolmeen osaan.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt kermatoffeet, fudget, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.

Katso videoitamme

YouTube-kanavaltamme löydät näppärästi reseptit ja ohjeistuksen moniin makoisiin makumatkoihin ja myös jouluherkkuihin.