Gluteeniton kakkupohja - Dansukker

Gluteeniton kakkupohja

1½ tuntia
Gluteeniton perustäytekakkupohja on leivottu gluteenittomasta jauhoseoksesta ja perunajauhoista.
Gluteeniton kakkupohja
Arvioi: (225kpl)

Ainekset

  • 4 isoa munaa
  • 2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1–2 tl leivinjauhetta

Vuokaan

  • voita tai margariinia
  • gluteenitonta korppujauhoa tai kookoshiutaleita

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele vuoka ja leivitä gluteenittomilla korppujauhoilla tai kookoshiutaleilla. Kaada taikina halkaisijaltaan noin 24 cm vuokaan. Kypsennä 150–175 asteessa noin 45–60 minuuttia tai kunnes taikina alkaa irrota vuoan reunoista. Anna kakun levätä noin kymmenen minuuttia. Kumoa. Leikkaa kakku kolmeen osaan.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;