Ainekset
5 dl piimää
1 dl sulatettua voita tai margariinia tai öljyä
5 dl tattari & teff -gluteenitonta jauhoseosta
2 tl suolaa
2 tl ruokasoodaa
1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
50 g rouhittuja saksanpähkinöitä tai muita pähkinöitä
8 kuivattua taatelia
1 rkl kuivattua anista
Ohjeet
Mittaa piimä kulhoon ja sekoita joukkoon rasva.
Lisää kuivat aineet, siirappi ja rouhitut saksanpähkinät.
Poista taateleista kivet. Hienonna taatelit veitsellä ja sekoita ne taikinan joukkoon yhdessä aniksen kanssa.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan tai kertakäyttöiseen kartonkivuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin tunti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?