Ainekset
5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 ½ dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1 dl cashewpähkinöitä
½ dl hasselpähkinöitä
1 tl kuminansiemeniä
2 tl soodaa
1 ½ tl suolaa
4 dl piimää
1 ½ dl Dansukker Tummaa Siirappia
Ohjeet
Sekoita kulhossa jauhot, hiutaleet, hienonnetut pähkinät, morttelissa murskatut kuminansiemenet, sooda ja suola keskenään. Lisää joukkoon piimä ja siirappi. Sekoita tasaiseksi.
Voitele kevyesti tai vuoraa leivinpaperilla noin 1,5 litran leipävuoka. Valuta taikina vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia tai, kunnes leipä tuntuu tikulla testatessa kypsältä. Anna jäähtyä hetken ennen vuoasta kumoamista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.