Ainekset
5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 ½ dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1 dl cashewpähkinöitä
½ dl hasselpähkinöitä
1 tl kuminansiemeniä
2 tl soodaa
1 ½ tl suolaa
4 dl piimää
1 ½ dl Dansukker Tummaa Siirappia
Ohjeet
Sekoita kulhossa jauhot, hiutaleet, hienonnetut pähkinät, morttelissa murskatut kuminansiemenet, sooda ja suola keskenään. Lisää joukkoon piimä ja siirappi. Sekoita tasaiseksi.
Voitele kevyesti tai vuoraa leivinpaperilla noin 1,5 litran leipävuoka. Valuta taikina vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia tai, kunnes leipä tuntuu tikulla testatessa kypsältä. Anna jäähtyä hetken ennen vuoasta kumoamista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!