Glögi

Pienet sitrushedelmät eli kumkvatit maustavat jouluun kuuluvan mustaherukka-punaviiniglögin.

4 annosta

20 minuuttia

Arviot (2 kpl)

Ainekset

1 ½ dl mustaherukkamehutiivistettä
5 ½ dl vettä
2 kanelitankoa
5 mausteneilikkaa
4 kumkvattia
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
2 ½ dl punaviiniä
Lisäksi
mantelilastuja
rusinoita
kumkvatteja

Ohjeet

Mittaa kattilaan mustaherukkamehutiiviste, vesi, kanelitangot, mausteneilikat ja kumkvatit. Anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia. Makeuta juoma ruokokidesokerilla. Lisää lopuksi vielä punaviini ja kuumenna.

Siivilöi juoma glögilaseihin ja koristele mantelilastuilla, rusinoilla ja kumkvateilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?