Ainekset
Friteeraustaikina
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl maizenaa
1 1/2 rkl leivinjauhetta
2 dl vettä
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
(1 muna)
4 banaania
½–1 l rypsiöljyä
Lisäksi
vaniljajäätelöä
Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Sekoita friteeraustaikinan ainekset tasaiseksi seokseksi ja anna turvota noin 15 minuuttia.
Kuumenna ruokaöljy kasarissa noin 180-asteiseksi. Oikea lämpötila on saavutettu, kun tiputat pisaran taikinaa öljyyn ja se ruskistuu pian. Leikkaa banaanit puolikkaiksi ja kasta taikinassa kauttaaltaan. Nosta ne yksitellen tai muutama kerrallaan kasariin. Käännä ympäri, kun banaanit saavat väriä pintaan. Nosta leivinpaperille valumaan hetkeksi.
Tarjoa vaniljajäätelön ja vaalean siirapin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!