Friteeratut banaanit

Friteeratut banaanit vaniljajäätelön kera on kiinalaisravintoloista tuttu jälkiruoka.

noin 8 annosta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (48 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Friteeraustaikina
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl maizenaa
1 1/2 rkl leivinjauhetta
2 dl vettä
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
(1 muna)
4 banaania
½–1 l rypsiöljyä

Lisäksi
vaniljajäätelöä
Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Sekoita friteeraustaikinan ainekset tasaiseksi seokseksi ja anna turvota noin 15 minuuttia.

Kuumenna ruokaöljy kasarissa noin 180-asteiseksi. Oikea lämpötila on saavutettu, kun tiputat pisaran taikinaa öljyyn ja se ruskistuu pian. Leikkaa banaanit puolikkaiksi ja kasta taikinassa kauttaaltaan. Nosta ne yksitellen tai muutama kerrallaan kasariin. Käännä ympäri, kun banaanit saavat väriä pintaan. Nosta leivinpaperille valumaan hetkeksi.

Tarjoa vaniljajäätelön ja vaalean siirapin kanssa. 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!