Ainekset
800 g lohifilee
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
4–6 rkl vihreää tai punaista pestoa
1 kg kiinteitä perunoita + ½ dl vihreää tai punaista pestoa
1 sitruuna, limetti tai minisitruuna
100 g fetajuustoa
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
Ohjeet
Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja laita vieretysten uunivuokaan. Ripottele pinnalle fariinisokeri. Levitä päälle pesto.
Leikkaa kiinteät perunat kuorineen lohkoiksi ja sekoita joukkoon pestoa. Laita perunat vuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat lähes kypsiä.
Nosta päälle lohipalat ja lohkottu sitruuna ja jatka kypsennystä noin 15 minuuttia.
Murenna loppuvaiheessa päälle vielä fetajuustoa ja ripottele joukkoon aurinkokuivattuja tomaatteja ja kuumenna.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?