Ainekset
800 g lohifilee
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
4–6 rkl vihreää tai punaista pestoa
1 kg kiinteitä perunoita + ½ dl vihreää tai punaista pestoa
1 sitruuna, limetti tai minisitruuna
100 g fetajuustoa
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
Ohjeet
Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja laita vieretysten uunivuokaan. Ripottele pinnalle fariinisokeri. Levitä päälle pesto.
Leikkaa kiinteät perunat kuorineen lohkoiksi ja sekoita joukkoon pestoa. Laita perunat vuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat lähes kypsiä.
Nosta päälle lohipalat ja lohkottu sitruuna ja jatka kypsennystä noin 15 minuuttia.
Murenna loppuvaiheessa päälle vielä fetajuustoa ja ripottele joukkoon aurinkokuivattuja tomaatteja ja kuumenna.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.