Fariini-suklaadonitsit

Donitsipellillä paistettujen suklaadonitsien päällä on makoisa kinuskinen fariinikuorrutus.

24 minidonitsia

PT25M

½ tuntia

Arviot (92 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl piimää
1 muna
50 g voita sulatettuna
Fariinikuorrutus
1 dl Dansukker Fariinisokeria
2 rkl voita
0,5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Tomusokeria 
Pinnalle
Dansukker Fariinisokeria

Ohjeet

Sekoita piimä, sulatettu voi ja muna ja lisää ne toisiinsa sekoitettuihin kuiviin aineisiin. Laita taikina pursotinpussiin ja pursota voidellulle donitsipellille. Tästä tulee 24 kpl minidonitseja. Paista 200 asteessa n. 5–7 min, tarkkaille paistoaikaa, älä ylipaista. Irrota hiukan jäähtyneet donitsit pellistä ja valmista kuorrutus.

Yhdistä fariinisokeri, kerma ja voi kattilassa. Kiehauta. Lisää seos tomusokerin joukkoon ja vatkaa kunnes on tasaista. Dippaa donitsit kuorrutukseen ja ripottele päälle fariinisokeria. Donitsit ovat parhaimmillaan samana päivänä nautittuna, mutta säilyvät kyllä jääkaapissa mehevinä seuraavaankin päivään.

Resepti: kakkukatri.com-blogi
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?