Fariini-suklaadonitsit

Donitsipellillä paistettujen suklaadonitsien päällä on makoisa kinuskinen fariinikuorrutus.

24 minidonitsia

½ tuntia

Arviot (92 kpl)

Ainekset

2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl piimää
1 muna
50 g voita sulatettuna
Fariinikuorrutus
1 dl Dansukker Fariinisokeria
2 rkl voita
0,5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Tomusokeria 
Pinnalle
Dansukker Fariinisokeria

Ohjeet

Sekoita piimä, sulatettu voi ja muna ja lisää ne toisiinsa sekoitettuihin kuiviin aineisiin. Laita taikina pursotinpussiin ja pursota voidellulle donitsipellille. Tästä tulee 24 kpl minidonitseja. Paista 200 asteessa n. 5–7 min, tarkkaille paistoaikaa, älä ylipaista. Irrota hiukan jäähtyneet donitsit pellistä ja valmista kuorrutus.

Yhdistä fariinisokeri, kerma ja voi kattilassa. Kiehauta. Lisää seos tomusokerin joukkoon ja vatkaa kunnes on tasaista. Dippaa donitsit kuorrutukseen ja ripottele päälle fariinisokeria. Donitsit ovat parhaimmillaan samana päivänä nautittuna, mutta säilyvät kyllä jääkaapissa mehevinä seuraavaankin päivään.

Resepti: kakkukatri.com-blogi
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.