Ainekset
1 prk (210 g) ranskalaista sinappia tai jyväsinappia
½ tl rakuunaa
1 dl Dansukker Fariinisokeria
¼–½ dl rouhittua mustapippuria
Ohjeet
Sekoita aineet. Levitä seos nahattomaksi kuoritun kinkun pinnalle ja ruskista kinkkuun kaunis pinta 225-asteisessa uunissa.
Puolentoista kilon uunifileelle riittää puoli annosta kuorrutetta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!