Eton mess

Pane kerroksittain jälkiruokamaljoihin marenkeja, vadelmia, kermavaahtoa ja vadelmasiirappia.

4 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (82 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 dl kermaa
15–20 pientä marenkia
200 g tuoreita vadelmia
paahdettuja mantelilastuja

Vadelmasiirappi
200 g pakastevadelmia
½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tähtianis

Ohjeet

1. Keitä vadelmasiirapin aineksia kattilassa noin 10 minuuttia. Sekoita kokoa ajan, ettei seos pala pohjaan. Anna jäähtyä ja siivilöi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Pane kerroksittain kulhoon tai jälkiruokamaljoihin marenkeja, vadelmia, kermavaahtoa ja vadelmasiirappia. Koristele mantelilastuilla. Tarjoa heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!