Ainekset
3 dl kermaa
15–20 pientä marenkia
200 g tuoreita vadelmia
paahdettuja mantelilastuja
Vadelmasiirappi
200 g pakastevadelmia
½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tähtianis
Ohjeet
1. Keitä vadelmasiirapin aineksia kattilassa noin 10 minuuttia. Sekoita kokoa ajan, ettei seos pala pohjaan. Anna jäähtyä ja siivilöi.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Pane kerroksittain kulhoon tai jälkiruokamaljoihin marenkeja, vadelmia, kermavaahtoa ja vadelmasiirappia. Koristele mantelilastuilla. Tarjoa heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.