Ainekset
1/2 litraa marjoja valintasi mukaan, esim. mustaherukkaa
1 dl Dansukker Tomusokeria
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 sitruunan mehu
2 dl kuohukermaa
1–1 1/2 dl murskattuja mantelipikkuleipiä
sitruunamelissaa
Ohjeet
Survo marjat ja sekoita niihin tomusokeri, vaniljasokeri ja sitruunamehu. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi ja sekoita se marjasoseen joukkoon. Annostele maljoihin ja pane jääkaappiin vähintään tunniksi. Sirottele päälle keksimurut ja koristele sitruunamelissalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?