Elokuun hillo

Puutarhan vadelmista, punaisista viinimarjoista ja karviaisista keitetään maukasta ja kauniin punaista elokuun hilloa.

30 minuuttia

Arviot (23 kpl)

Ainekset

500 g vadelmia
300 g punaisia viinimarjoja
200 g karviaisia tai raparperia
½ dl vettä tai viiniä
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria TAI

1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
pieni pala kuivattua inkivääriä tai
1 tl rouhittua anista

Ohjeet

Mittaa marjat, vesi tai viini, sokeri ja valitsemasi mauste kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi miedolla lämmöllä ja keitä noin 5–10 minuuttia silloin tällöin kattilan sisältöä ravistellen tai kevyesti sekoittaen. Jäähdytä vartti, poista inkiväärin pala ja purkita.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.