Eläinpikkuleivät

Lasten maatilakutsuilla kuorrutetut pikkuleivät ovat kotieläinten mallisia.

noin 40 kpl

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (161 kpl)

Ainekset

200 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 dl Dansukker Taloussokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 kananmuna

Kuorrute
5 dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl juoksevaa margariinia
1–2 rkl vettä
elintarvikeväriä

Ohjeet

Nypi rasva, sokerit ja jauhot keskenään. Sekoita joukkoon rikottu muna. Laita taikina puoleksi tunniksi jääkaappiin jähmettymään.

Kauli taikina vehnäjauhoja apuna käyttäen ohueksi levyksi. Painele pikkuleipämuoteilla tai leikkaa mallin mukaan haluamiasi kuvioita. Paista 225-asteisessa uunissa 7–10 minuuttia. Tarkkaile paistoa, pikkuleivän paksuus ja uunin teho vaikuttavat aikaan.

Sekoita tomusokeri, margariini ja vesi tasaiseksi seokseksi. Jaa kuorrute pieniin laseihin ja lisää erilaisia elintarvikevärejä. Koristele pikkuleivät kuorrutteella. Anna kuivua ritilällä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.