Ainekset
1 dl vettä
1 dl maitoa
50 g voita
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
Täyte
1 dl kuohukermaa
200 g maitorahkaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kuorrutus
100 g taloussuklaata
Ohjeet
Laita vesi ja maito kattilaan. Lisää joukkoon voi ja kuumenna sekoittaen, kunnes voi sulaa.
Lisää vehnäjauhot kerralla voimakkaasti sekoittaen ja sekoita, kunnes taikinasta muodostuu pallo.
Ota sivuun ja lisää kananmunat hieman jäähtyneeseen taikinaan yksitellen hyvin vatkaten.
Pursota taikinasta tankoja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa kunnes ne ovat kohonneet ja ovat kauniin värisiä.
Jäähdytä ja halkaise pituussuunnassa.
Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon maitorahka. Mausta sokereilla.
Pursota täyte leivonnaisten alaosalle.
Sulata paloiteltu suklaa lautasella mikrossa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen kunnes suklaa on sulanut.
Kasta kansi suklaassa ja laita leivonnaisten päälle. Tarjoa!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.