Ainekset
2 munaa
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
2 dl maitoa
1/4 tl suolaa
1/2 luomusitruunan raastettu kuori
4 1/2-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 dl öljyä tai sulatettua rasvaa
Kypsentämiseen
öljyä tai paistorasvaa (esim. kookosrasvaa)
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sekä maito vuorotellen munavaahtoon. Sekoita joukkoon lopuksi öljy. Taikina on löysähköä, älä huolestu. Anna taikinan levätä ja jauhojen turvota noin 10 minuuttia.
Ripottele pöydälle reippaasti jauhoja. Kaada taikina jauhojen päälle ja pyöritä se jauhoisin käsin tasaiseksi palloksi. Painele taikina käsin levyksi. Ota levystä pyöreällä muotilla (esim. juomalasi) kakkuja, paina pienemmällä muotilla (esim. korkki) keskelle reikä.
Kypsennä leivonnaiset saman tien kuumassa öljyssä molemmin puolin. Valuta leivonnaiset talouspaperin päällä. Ripota pinnalle tomusokeria ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.