Ainekset
150 g Marianne- tai Domino-täytekeksejä
50 g sulatettua voita tai margariinia
1 rkl maitoa tai vettä
Täyte
5 liivatelehteä
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
200 g maitorahkaa tai tuorejuustoa
1/2–3/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
60 g Daim-suklaata (patukka)
2 rkl vettä tai sitruunamehua
Pinnalle
60 g Daim-suklaata (patukka)
Ohjeet
Hienonna keksit pienessä pussissa lihanuijalla nuijien. Sulata voi ja lisää se keksinmurujen joukkoon käännellen. Lisää maito. Painele keksinmurut leivinpaperilla vuoratun, irtopohjaisen kakkuvuoan (halkaisija 18–22 cm) pohjalle.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen limittäin. Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon maitorahka tai tuorejuusto. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Hienonna Daim-patukka veitsellä karkeaksi rouheeksi ja lisää joukkoon. Tarkista maku.
Kuumenna vesi tai sitruunamehu kiehuvaksi esimerkiksi juomalasissa mikroaaltouunissa ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi. Kaada liivateneste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja nosta hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Irrota kakku vuoasta veitsellä pyöräyttäen ja siirrä tarjoiluvadille. Rouhi pinnalle Daim-suklaapatukka. Pursota reunoille halutessasi sokerilla ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.