Daim-Cookies

Helpoissa cookie-tyyppisissä kekseissä on saksanpähkinärouhetta ja Daim-suklaata.

18 kpl

20 minuuttia

Arviot (297 kpl)

Ainekset

75 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Fariinisokeria
1 kananmuna
1 3/4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 maustemitta suolaa
1 dl rouhittuja saksanpähkinöitä
1 dl Daim-rakeita tai rouhittua Daim-suklaata

Ohjeet

Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri sähkövatkaimella. Lisää kananmuna vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Nostele taikina ruokalusikalla leivinpaperoidulle pellille kokkareiksi, 9 kpl per pelti, litistä hiukan. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?