Daim-Cookies

Helpoissa cookie-tyyppisissä kekseissä on saksanpähkinärouhetta ja Daim-suklaata.

18 kpl

20 minuuttia

Arviot (297 kpl)

Ainekset

75 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Fariinisokeria
1 kananmuna
1 3/4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 maustemitta suolaa
1 dl rouhittuja saksanpähkinöitä
1 dl Daim-rakeita tai rouhittua Daim-suklaata

Ohjeet

Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri sähkövatkaimella. Lisää kananmuna vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Nostele taikina ruokalusikalla leivinpaperoidulle pellille kokkareiksi, 9 kpl per pelti, litistä hiukan. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.