Ainekset
75 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Fariinisokeria
1 kananmuna
1 3/4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 maustemitta suolaa
1 dl rouhittuja saksanpähkinöitä
1 dl Daim-rakeita tai rouhittua Daim-suklaata
Ohjeet
Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri sähkövatkaimella. Lisää kananmuna vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Nostele taikina ruokalusikalla leivinpaperoidulle pellille kokkareiksi, 9 kpl per pelti, litistä hiukan. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?