Ainekset
4 kevytsuolattua sillifileetä
Liemi
2 dl vettä
1 1/4 dl etikkaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
5 murskattua maustepippuria
5 murskattua musta- tai valkopippuria
Kastike
2 dl ranskankermaa
1 rkl currya
2 tl Dansukker Tomusokeria
1 maustemitallinen suolaa
1 dl kuutioitua punasipulia
1 dl viipaloitua purjoa
1 kuorittu, kuutioitu kirpeä omena
Ohjeet
Sekoita liemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Anna jäähtyä. Paloittele sillifileet ja pane palat kulhoon tai tölkkiin. Kaada päälle jäähtynyt liemi ja anna seistä kylmässä yön yli.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Ota sillinpalat liemestä ja kuivaa ne talouspaperilla. Pane sillinpalat kastikkeen joukkoon ja anna maustua vuorokauden.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?