Ainekset
4 kevytsuolattua sillifileetä
Liemi
2 dl vettä
1 1/4 dl etikkaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
5 murskattua maustepippuria
5 murskattua musta- tai valkopippuria
Kastike
2 dl ranskankermaa
1 rkl currya
2 tl Dansukker Tomusokeria
1 maustemitallinen suolaa
1 dl kuutioitua punasipulia
1 dl viipaloitua purjoa
1 kuorittu, kuutioitu kirpeä omena
Ohjeet
Sekoita liemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Anna jäähtyä. Paloittele sillifileet ja pane palat kulhoon tai tölkkiin. Kaada päälle jäähtynyt liemi ja anna seistä kylmässä yön yli.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Ota sillinpalat liemestä ja kuivaa ne talouspaperilla. Pane sillinpalat kastikkeen joukkoon ja anna maustua vuorokauden.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!