Currysilli

Silli saa makua sekä mausteliemestä että ranskankerma-currykastikkeesta.

4 hengelle

2 vrk

Arviot (5 kpl)

Ainekset

4 kevytsuolattua sillifileetä
Liemi
2 dl vettä
1 1/4 dl etikkaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
5 murskattua maustepippuria
5 murskattua musta- tai valkopippuria
Kastike
2 dl ranskankermaa
1 rkl currya
2 tl Dansukker Tomusokeria
1 maustemitallinen suolaa
1 dl kuutioitua punasipulia
1 dl viipaloitua purjoa
1 kuorittu, kuutioitu kirpeä omena

Ohjeet

Sekoita liemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Anna jäähtyä. Paloittele sillifileet ja pane palat kulhoon tai tölkkiin. Kaada päälle jäähtynyt liemi ja anna seistä kylmässä yön yli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Ota sillinpalat liemestä ja kuivaa ne talouspaperilla. Pane sillinpalat kastikkeen joukkoon ja anna maustua vuorokauden.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.