Currysilakat

Currylla ja ruokokidesokerilla maustettu kerma kruunaa silakat, jotka voidaan nauttia kuumina tai kylminä.

4 annosta

30 minuuttia

Arviot (15 kpl)

Ainekset

600 g silakkafileitä
1 tl suolaa
½ tl valkopippuria
2–3 rkl currya
2 dl kermaa
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
Koristeluun

persiljaa

Ohjeet

Huuhtele silakat ja anna valua talouspaperin päällä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Voitele uunivuoka. Taita silakkafileet kahtia tai rullaa ne ja laita vuokaan. Ripottele päälle curry ja sokeri. Kaada kerma vuokaan. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Koristele persiljalla. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vihannesten tai salaatin kera. Currysilakat voidaan tarjota myös kylminä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.