Ainekset
225 g pehmeää leivontamargariinia
5 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 munaa
6 dl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
150 g rouhittua taloussuklaata
50 g hienonnettuja pähkinöitä
Ohjeet
1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
2. Vatkaa margariini, sokeri ja kananmunat kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi.
4. Pyöritä taikina 2 cm paksuksi tangoksi ja jaa ne 2 cm pitkiksi paloiksi.
5. Pyöritä palaset palloiksi leivinpaperoidulle pellille. Paista noin 12–15 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?