Ainekset
800 g keräkaalia
3 porkkanaa
Majoneesi
2 munankeltuaista
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl sinappia
2 tl omena- tai hunajaviinietikkaa
½ tl suolaa
pala habaneroa tai muuta chilipaprikaa hienonnettuna
4 dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä
1 dl smetanaa tai ranskankermaa
mustapippuria myllystä
Ohjeet
Leikkaa kaalista kanta ja poista uloimmat lehdet. Hienonna kaali kokkiveitsellä leikkuulaudalla ohuiksi suikaleiksi. Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.
Valmista majoneesi.
Erottele keltuaiset kulhoon ja mittaa joukkoon sokeri tai siirappi, sinappi, viinietikka, suola ja chilipaprika. Sekoita. Lisää öljy vähän kerrallaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen, kunnes majoneesi on paksua. Sekoita joukkoon smetana tai ranskankerma. Mausta mustapippurilla. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa, etikkaa tai sinappia.
Sekoita joukkoon suikaloitu kaali ja raastetut porkkanat. Tarkista maku.
Vinkki!
Hienonna joukkoon halutessasi persiljaa tai muuta yrttiä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.