Ainekset
125 g pehmeää voita tai margariinia
3/4 dl Dansukker Taloussokeria
3/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/4 tl suolaa
2 munaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g suklaarouhetta
(1 dl hienonnettuja pekaani- tai saksanpähkinöitä)
Ohjeet
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Vaahdota rasva, sokerit ja suola vaahdoksi. Lisää munat yksi kerrallaan vatkaten. Sekoita jauhot, leivinjauhe, suklaa (ja pähkinät) keskenään ja lisää sekoittaen taikinaan.
Muotoile lusikan avulla pikkuleipiä uunipelleille leivinpaperin päälle. Jätä leviämisvaraa.
Paista uunin keskiosassa 10–12 minuuttia. Jäähdytä ritilällä.
Vinkki!
Laita vaniljajäätelöä kahden pikkuleivän väliin ja herkuttele.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.