Chilillä ja kookoksella maustettu raparperichutney

Raparperichutney maustetaan salottisipulilla, chilillä ja kookoshiutaleilla.

(n. 5 dl valmista chutneytä)

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

600 g raparperia
2 salottisipulia
2 punaista chilipalkoa
2 rkl rypsiöljyä
1 dl kookoshiutaleita
1 dl valkoista balsamicoa
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl suolaa
1 tl maustepippuria rouhittuna

Ohjeet

Kuori raparperinvarret tarvittaessa ja paloittele ne. Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna myös chilipalot. Lämmitä kattilassa öljy ja lisää sipulit sekä chili. Kuullota sipulit pehmeiksi ja lisää sitten raparperipalat, kookoshiutaleet, balsamico, sokeri sekä suola ja maustepippuri. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoittele välillä. Purkita kuumana puhtaaseen purkkiin ja sulje kansi. Säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!