Ainekset
600 g raparperia
2 salottisipulia
2 punaista chilipalkoa
2 rkl rypsiöljyä
1 dl kookoshiutaleita
1 dl valkoista balsamicoa
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl suolaa
1 tl maustepippuria rouhittuna
Ohjeet
Kuori raparperinvarret tarvittaessa ja paloittele ne. Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna myös chilipalot. Lämmitä kattilassa öljy ja lisää sipulit sekä chili. Kuullota sipulit pehmeiksi ja lisää sitten raparperipalat, kookoshiutaleet, balsamico, sokeri sekä suola ja maustepippuri. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoittele välillä. Purkita kuumana puhtaaseen purkkiin ja sulje kansi. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
			Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
			Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
			Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
			Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
			Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
			Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!