Ainekset
4 paksuhkoa lohiviipaletta
suolaa
valkopippuria
Chilikastike
tilkka öljyä
2 punasipulia
1 chilipalko tai 2 tl Sweet Chili -kastiketta
1 tl osterikastiketta
1 rkl soijakastiketta
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl raastettua inkivääriä
Ohjeet
1. Valmista ensin kastike. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Lisää muut ainekset ja hauduta noin 15 minuuttia.
2. Grillaa tai paahda lohipalat. Jos paahdat kalat pannussa, lisää pannuun rasvan sijaan tilkka vettä. Lohi paistuu hyvin omassa rasvassaan.
3. Tarjoa kala kastikkeen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.