Ainekset
4 paksuhkoa lohiviipaletta
suolaa
valkopippuria
Chilikastike
tilkka öljyä
2 punasipulia
1 chilipalko tai 2 tl Sweet Chili -kastiketta
1 tl osterikastiketta
1 rkl soijakastiketta
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl raastettua inkivääriä
Ohjeet
1. Valmista ensin kastike. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Lisää muut ainekset ja hauduta noin 15 minuuttia.
2. Grillaa tai paahda lohipalat. Jos paahdat kalat pannussa, lisää pannuun rasvan sijaan tilkka vettä. Lohi paistuu hyvin omassa rasvassaan.
3. Tarjoa kala kastikkeen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?