Chili-inkiväärilohi

Mausteinen chili-inkiväärikastike maistuu grillatun tai paahdetun lohen kanssa.

4 annosta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 paksuhkoa lohiviipaletta
suolaa
valkopippuria
Chilikastike

tilkka öljyä
2 punasipulia
1 chilipalko tai 2 tl Sweet Chili -kastiketta
1 tl osterikastiketta
1 rkl soijakastiketta
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl raastettua inkivääriä

Ohjeet

1. Valmista ensin kastike. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Lisää muut ainekset ja hauduta noin 15 minuuttia.

2. Grillaa tai paahda lohipalat. Jos paahdat kalat pannussa, lisää pannuun rasvan sijaan tilkka vettä. Lohi paistuu hyvin omassa rasvassaan.

3. Tarjoa kala kastikkeen kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?