Chiavanukas

Helppo ja herkullinen aamupala, välipala tai iltapala on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen. Voit tehdä sen jo edellisenä iltana jääkaappiin tekeytymään.

4 annosta

PT25M

25 minuuttia

Arviot (43 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4–5 rkl chiansiemeniä
4 dl manteli- tai riisijuomaa
2 tl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Lisäksi
1 dl pensas- tai metsämustikoita
1–2 kiiviä
1 sharonhedelmä

Ohjeet

Laita chiansiemenet kulhoon ja kaada päälle manteli- tai riisijuoma. Sekoita ja laita jääkaappiin vähintään 15 minuutiksi.

Kun siemenet ovat turvonneet, mausta seos sokereilla. Jaa annoskulhoihin. Laita pinnalle mustikat ja paloitellut hedelmät. Nauti!
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?