Calvadosmakupalat

Pursotettu valkosuklainen, calvadoksella maustettu makupala kahvin kera.

20–25 kpl

PT25M

½ tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g valkosuklaata
1 dl kuohukermaa
1 rkl Dansukker Tomusokeria
1 rkl calvadosta
Koristeluun
strösseliä tms.

Ohjeet

Sulata suklaa, kerma ja tomusokeri kattilassa miedolla lämmöllä. Ota kattila liedeltä ja anna seoksen jäähtyä hieman. Lisää joukkoon calvados. Vatkaa voimakkaasti kuohkeaksi vaahdoksi. Anna jäähtyä. Kaada taikina pursotinpussiin ja pursota nokareita pieniin makeisvuokiin. Koristele halutessasi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?