Ainekset
puolikas mutakakkua
75 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
200 g suklaata
kakkukoristeita
puisia grillitikkuja
Ohjeet
Hienonna kakku pieniksi murusiksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja muscovadosokeri. Pyöritä seoksesta palloja ja pane ne lautaselle, peitä kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.
Sulata suklaa vesihauteessa tai mikron sulatusteholla. Katkaise grillitikut keskeltä ja paina ne kakkupalloihin ja kasta pallot suklaaseen. Lämmitä suklaasulaa tarvittaessa, älä kuumenna liikaa (kork. 45 °C) ettei suklaa kokkaroidu. Voit lisätä joukkoon tilkan öljyä, jotta suklaa pysyy juoksevana. Koristele ja anna jähmettyä.
Säilytä cake popsit jääkaapissa tai pakasta ne.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!