Cake pops

Cake popsit eli kakkutikkarit muovataan mutakakusta ja tuorejuustosta. Koristele ne juhlateeman mukaisesti!

noin 25 kpl

4 tuntia

Arviot (128 kpl)

Ainekset

puolikas mutakakkua
75 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
200 g suklaata
kakkukoristeita
puisia grillitikkuja

Ohjeet

Hienonna kakku pieniksi murusiksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja muscovadosokeri. Pyöritä seoksesta palloja ja pane ne lautaselle, peitä kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikron sulatusteholla. Katkaise grillitikut keskeltä ja paina ne kakkupalloihin ja kasta pallot suklaaseen. Lämmitä suklaasulaa tarvittaessa, älä kuumenna liikaa (kork. 45 °C) ettei suklaa kokkaroidu. Voit lisätä joukkoon tilkan öljyä, jotta suklaa pysyy juoksevana. Koristele ja anna jähmettyä.

Säilytä cake popsit jääkaapissa tai pakasta ne.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!