Ainekset
puolikas mutakakkua
75 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
200 g suklaata
kakkukoristeita
puisia grillitikkuja
Ohjeet
Hienonna kakku pieniksi murusiksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja muscovadosokeri. Pyöritä seoksesta palloja ja pane ne lautaselle, peitä kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.
Sulata suklaa vesihauteessa tai mikron sulatusteholla. Katkaise grillitikut keskeltä ja paina ne kakkupalloihin ja kasta pallot suklaaseen. Lämmitä suklaasulaa tarvittaessa, älä kuumenna liikaa (kork. 45 °C) ettei suklaa kokkaroidu. Voit lisätä joukkoon tilkan öljyä, jotta suklaa pysyy juoksevana. Koristele ja anna jähmettyä.
Säilytä cake popsit jääkaapissa tai pakasta ne.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?