Ainekset
2 rkl ruokaöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl Dansukker Tomusokeria
1/2 kg kuorimattomia katkarapuja
2 salaattisipulia
1 tomaatti
1 valkosipulinkynsi
1–2 pientä patonkia
Koristeluun
tilliä
Ohjeet
Sekoita öljy, viinietikka ja tomusokeri marinadiksi kulhossa. Kuori katkaravut ja pane ne marinadiin. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Kalttaa ja kuori tomaatti, poista siemenet. Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi. Sekoita sipulirenkaat ja tomaattikuutiot katkarapujen joukkoon. Kuori ja halkaise valkosipulinkynsi. Leikkaa patongit vinoiksi viipaleiksi ja paahda viipaleet. Hiero paahdettujen leipien pintaan valkosipulia. Jaa katkarapuseos leiville. Koristele tillillä. Tarjoile heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
			Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
			Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
			Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
			Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
			Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
			Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!