Bruschetta marinoitujen katkarapujen kera

Bruschetta marinoitujen katkarapujen kera

4 hengelle 45 minuuttia
Valkosipullilla maustetut paahdetut leivät tarjotaan marinoitujen katkarapujen kera.
Bruschetta marinoitujen katkarapujen kera
Arvioi: (14kpl)

Ainekset

  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl Dansukker Tomusokeria
  • 1/2 kg kuorimattomia katkarapuja
  • 2 salaattisipulia
  • 1 tomaatti
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1–2 pientä patonkia

Koristeluun

  • tilliä

Sekoita öljy, viinietikka ja tomusokeri marinadiksi kulhossa. Kuori katkaravut ja pane ne marinadiin. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Kalttaa ja kuori tomaatti, poista siemenet. Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi. Sekoita sipulirenkaat ja tomaattikuutiot katkarapujen joukkoon. Kuori ja halkaise valkosipulinkynsi. Leikkaa patongit vinoiksi viipaleiksi ja paahda viipaleet. Hiero paahdettujen leipien pintaan valkosipulia. Jaa katkarapuseos leiville. Koristele tillillä. Tarjoile heti.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;