Bruschetta marinoitujen katkarapujen kera

Valkosipullilla maustetut paahdetut leivät tarjotaan marinoitujen katkarapujen kera.

4 hengelle

PT40M

45 minuuttia

Arviot (14 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 rkl ruokaöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl Dansukker Tomusokeria
1/2 kg kuorimattomia katkarapuja
2 salaattisipulia
1 tomaatti
1 valkosipulinkynsi
1–2 pientä patonkia
Koristeluun
tilliä

Ohjeet

Sekoita öljy, viinietikka ja tomusokeri marinadiksi kulhossa. Kuori katkaravut ja pane ne marinadiin. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Kalttaa ja kuori tomaatti, poista siemenet. Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi. Sekoita sipulirenkaat ja tomaattikuutiot katkarapujen joukkoon. Kuori ja halkaise valkosipulinkynsi. Leikkaa patongit vinoiksi viipaleiksi ja paahda viipaleet. Hiero paahdettujen leipien pintaan valkosipulia. Jaa katkarapuseos leiville. Koristele tillillä. Tarjoile heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!