Brownies-pikkukuuset

Oi kuusipuu! Muotoile herkulliset browniet pieniksi joulukuusiksi ja koristele ne vihreäksi värjätyllä kermavaahdolla.

8–12 kpl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (76 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

120 g tummaa suklaata
200 g voita tai margariinia
4 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
1/2 dl kermaa
Pinnalle
1 ½ dl kuohukermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
vihreää karamelliväriä
(+ piparminttuaromia)
1/2 dl Dansukker Rapeaa Raesokeria

Ohjeet

1. Leivinpaperoi 24 x 29 cm pelti tai vuoka. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Sulata suklaa. Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja muscovadosokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. Lisää seos siivilöiden taikinaan, sulatetun suklaan ja kerman kanssa vuorotellen. Kaada taikina vuokaan. Paista 15 minuuttia. Jäähdytä haaleaksi.

3. Painele levystä kuusipuita muotilla tai leikkaa levy kolmion mallisiksi kuusiksi.

4. Siirrä kuusipuut tarjoiluvadille. Vaahdota kerma, sokeri ja 1–2 tippaa vihreää karamelliväriä pehmeäksi vaahdoksi. Pursota vaahto kuusipuiden pinnalle ja ripottele päälle raesokeria juuri ennen tarjoilua.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.