Brownies-pikkukuuset

Oi kuusipuu! Muotoile herkulliset browniet pieniksi joulukuusiksi ja koristele ne vihreäksi värjätyllä kermavaahdolla.

8–12 kpl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (76 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

120 g tummaa suklaata
200 g voita tai margariinia
4 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
1/2 dl kermaa
Pinnalle
1 ½ dl kuohukermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
vihreää karamelliväriä
(+ piparminttuaromia)
1/2 dl Dansukker Rapeaa Raesokeria

Ohjeet

1. Leivinpaperoi 24 x 29 cm pelti tai vuoka. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Sulata suklaa. Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja muscovadosokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. Lisää seos siivilöiden taikinaan, sulatetun suklaan ja kerman kanssa vuorotellen. Kaada taikina vuokaan. Paista 15 minuuttia. Jäähdytä haaleaksi.

3. Painele levystä kuusipuita muotilla tai leikkaa levy kolmion mallisiksi kuusiksi.

4. Siirrä kuusipuut tarjoiluvadille. Vaahdota kerma, sokeri ja 1–2 tippaa vihreää karamelliväriä pehmeäksi vaahdoksi. Pursota vaahto kuusipuiden pinnalle ja ripottele päälle raesokeria juuri ennen tarjoilua.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?