Brownies

Brownies maistuu pienenä makeana palana sellaisenaan tai vaniljajäätelön ja raikkaan marjakastikkeen kera.

20 - 24 palaa

PT25M

30 minuuttia

Arviot (357 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

150 g voita tai margariinia
3 dl Dansukker Ruokokidesokeria, Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
4 munaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1/2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
75 g tummaa suklaata rouhittuna

Ohjeet

1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan voimakkaasti vatkaten.

2. Sekoita kuivat aineet ja suklaarouhe ja lisää seos taikinaan.

3. Levitä taikina voideltuun tai leivinpaperoituun 20 x 30 cm:n vuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 20 minuuttia. Kumoa leivonnainen tai siirrä se leivinpaperin avulla ritilälle, peitä vuoalla ja anna jäähtyä. Leikkaa neliöiksi.

Brownies on amerikkalainen leivonnainen, joka maistuu pienenä makeana palana sellaisenaan tai vaniljajäätelön ja raikkaan vadelma- tai mustaherukkakastikkeen kera.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?