Broilerivartaita ja papusalsaa

Broilerinfilee marinoidaan ennen grillausta. Myös papusalsa tehdään etukäteen maustumaan.

PT1H

3 tuntia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500–600 g broilerinfileetä
Marinadi
2 rkl öljyä
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1/2 rkl kiinalaista soijakastiketta
1/2 tl sambal oelek -chilitahnaa
1 hienoksi raastettu valkosipulinkynsi
Salsa
1 tölkki kidneypapuja
1 tölkki mustapapuja
2 dl kuutioitua siemenetöntä kurkkua
1–2 kuutioitua siemenetöntä tomaattia
1 silputtu punasipuli
1 dl karkeaksi silputtua lehtipersiljaa
2 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl etikkaa

Ohjeet

Paloittele broilerinliha ja pane palat muovipussiin. Sekoita öljy, muscovado, soijakastike, sambal oelek ja valkosipuli keskenään ja kaada marinadi broilerinpalojen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa 1–2 tuntia ennen vartaisiin pujottamista ja grillaamista.

Huuhtele pavut huolellisesti ja sekoita niiden joukkoon kurkku, tomaatit, punasipuli, persilja, siirappi ja etikka. Anna maustua kylmässä 2–3 tuntia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!