Ainekset
500–600 g broilerinfileetä
Marinadi
2 rkl öljyä
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1/2 rkl kiinalaista soijakastiketta
1/2 tl sambal oelek -chilitahnaa
1 hienoksi raastettu valkosipulinkynsi
Salsa
1 tölkki kidneypapuja
1 tölkki mustapapuja
2 dl kuutioitua siemenetöntä kurkkua
1–2 kuutioitua siemenetöntä tomaattia
1 silputtu punasipuli
1 dl karkeaksi silputtua lehtipersiljaa
2 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl etikkaa
Ohjeet
Paloittele broilerinliha ja pane palat muovipussiin. Sekoita öljy, muscovado, soijakastike, sambal oelek ja valkosipuli keskenään ja kaada marinadi broilerinpalojen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa 1–2 tuntia ennen vartaisiin pujottamista ja grillaamista.
Huuhtele pavut huolellisesti ja sekoita niiden joukkoon kurkku, tomaatit, punasipuli, persilja, siirappi ja etikka. Anna maustua kylmässä 2–3 tuntia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.