Ainekset
500–600 g broilerinfileetä
Marinadi
2 rkl öljyä
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1/2 rkl kiinalaista soijakastiketta
1/2 tl sambal oelek -chilitahnaa
1 hienoksi raastettu valkosipulinkynsi
Salsa
1 tölkki kidneypapuja
1 tölkki mustapapuja
2 dl kuutioitua siemenetöntä kurkkua
1–2 kuutioitua siemenetöntä tomaattia
1 silputtu punasipuli
1 dl karkeaksi silputtua lehtipersiljaa
2 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl etikkaa
Ohjeet
Paloittele broilerinliha ja pane palat muovipussiin. Sekoita öljy, muscovado, soijakastike, sambal oelek ja valkosipuli keskenään ja kaada marinadi broilerinpalojen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa 1–2 tuntia ennen vartaisiin pujottamista ja grillaamista.
Huuhtele pavut huolellisesti ja sekoita niiden joukkoon kurkku, tomaatit, punasipuli, persilja, siirappi ja etikka. Anna maustua kylmässä 2–3 tuntia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?