Broilerivartaita ja papusalsaa

Broilerinfilee marinoidaan ennen grillausta. Myös papusalsa tehdään etukäteen maustumaan.

PT1H

3 tuntia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500–600 g broilerinfileetä
Marinadi
2 rkl öljyä
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1/2 rkl kiinalaista soijakastiketta
1/2 tl sambal oelek -chilitahnaa
1 hienoksi raastettu valkosipulinkynsi
Salsa
1 tölkki kidneypapuja
1 tölkki mustapapuja
2 dl kuutioitua siemenetöntä kurkkua
1–2 kuutioitua siemenetöntä tomaattia
1 silputtu punasipuli
1 dl karkeaksi silputtua lehtipersiljaa
2 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl etikkaa

Ohjeet

Paloittele broilerinliha ja pane palat muovipussiin. Sekoita öljy, muscovado, soijakastike, sambal oelek ja valkosipuli keskenään ja kaada marinadi broilerinpalojen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa 1–2 tuntia ennen vartaisiin pujottamista ja grillaamista.

Huuhtele pavut huolellisesti ja sekoita niiden joukkoon kurkku, tomaatit, punasipuli, persilja, siirappi ja etikka. Anna maustua kylmässä 2–3 tuntia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?