Ainekset
Pohja
100 g voita tai margariinia
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
1/2 dl vettä
(suolaa)
Täyte
1 rkl öljyä
300 g broilerinfileesuikaleita
ripaus suolaa
½ tl rakuunaa
1 sipuli viipaleina
1 porkkana suikaleina
1 tomaatti pieninä kuutioina
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
200 g paprika-chili- tai muuta tuorejuustoa
100 g juustoraastetta
1 rkl kermaa tai maitoa
Ohjeet
Nypi voi ja kuivat aineet ryynimäiseksi seokseksi. Lisää joukkoon vesi ja sekoita vain sen verran, että ainekset sekoittuvat. Painele taikina halkaisijaltaan noin 24 cm piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista 200 asteessa noin kymmenen minuuttia.
Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerinfileesuikaleet. Mausta suolalla ja rakuunalla. Lisää joukkoon sipuliviipaleet, porkkanasuikaleet, tomaattikuutiot, fariinisokeri ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Kääntele hetki. Levitä seos esipaistetun piiraspohjan päälle.
Sekoita tuorejuusto ja juustoraaste. Jos seos tuntuu paksulta, ohenna tilkalla kermaa tai maitoa. Kaada seos piirastäytteen päälle. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes täyte hyytyy ja on kauniin värinen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.