Ainekset
4 broilerin rintafileetä
Marinadi
1 sitruunan mehu
4 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
2 rkl tomaattipyreetä
1 rkl sinappijauhetta
Vihannesriisi
4 annosta riisiä
1 parsakaali
1 punainen paprika
2–3 dl maissia
1 tl currya
suolaa
öljyä paistamiseen
Ohjeet
1. Sekoita marinadin ainekset. Laita broilerin rintafileet marinadiin jääkaappiin 3–4 tunniksi. Paista tai grillaa fileet.
2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa se kuutioiksi. Paista parsakaalin kukintoja öljyssä curryn kanssa, kunnes ne pehmenevät hiukan. Lisää paprika ja maissi ja anna kuumentua.
4. Sekoita vihannekset ja riisi. Annostele riisi neljälle lautaselle ja aseta broilerinfileet riisin päälle.
Tarjoile heti raikkaan sekasalaatin kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?