Ainekset
4 broilerin rintafileetä
Marinadi
1 sitruunan mehu
4 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
2 rkl tomaattipyreetä
1 rkl sinappijauhetta
Vihannesriisi
4 annosta riisiä
1 parsakaali
1 punainen paprika
2–3 dl maissia
1 tl currya
suolaa
öljyä paistamiseen
Ohjeet
1. Sekoita marinadin ainekset. Laita broilerin rintafileet marinadiin jääkaappiin 3–4 tunniksi. Paista tai grillaa fileet.
2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa se kuutioiksi. Paista parsakaalin kukintoja öljyssä curryn kanssa, kunnes ne pehmenevät hiukan. Lisää paprika ja maissi ja anna kuumentua.
4. Sekoita vihannekset ja riisi. Annostele riisi neljälle lautaselle ja aseta broilerinfileet riisin päälle.
Tarjoile heti raikkaan sekasalaatin kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.