Broileri-juustoleipä

Lämpimät voileivät iltapalana tai välipalana maistuvat itse tehdyn karviaishillon kanssa.

4 kpl

15 minuuttia

Arviot (19 kpl)

Ainekset

4 viipaletta maalaisleipää
1 rkl oliiviöljyä
2 kypsää broilerin fileepihviä maustettuna
150 g juustoraastetta
1 kananmuna
karkeaksi rouhittua mustapippuria
timjaminlehtiä

Ohjeet

Paista ja mausta broilerin fileepihvit. Laita leipäviipaleet leivinpaperoidulle uunipellille. Valuta oliiviöljy leiville. Leikkaa kypsät broilerin fileepihvit vinoittain viipaleiksi ja levitä viipaleet leiville. Sekoita juustoraaste, kananmuna, mustapippuri ja timjaminlehdet ja annostele seos leipien päälle. Gratinoi uunissa 220 asteessa, kunnes juustopinta on kauniin ruskeatäpläinen. Tarjoa karviaishillon kanssa.

Katso ohje: Karviaishillo

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.