Broileri-juustoleipä

Lämpimät voileivät iltapalana tai välipalana maistuvat itse tehdyn karviaishillon kanssa.

4 kpl

PT10M

15 minuuttia

Arviot (27 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 viipaletta maalaisleipää
1 rkl oliiviöljyä
2 kypsää broilerin fileepihviä maustettuna
150 g juustoraastetta
1 kananmuna
karkeaksi rouhittua mustapippuria
timjaminlehtiä

Ohjeet

Paista ja mausta broilerin fileepihvit. Laita leipäviipaleet leivinpaperoidulle uunipellille. Valuta oliiviöljy leiville. Leikkaa kypsät broilerin fileepihvit vinoittain viipaleiksi ja levitä viipaleet leiville. Sekoita juustoraaste, kananmuna, mustapippuri ja timjaminlehdet ja annostele seos leipien päälle. Gratinoi uunissa 220 asteessa, kunnes juustopinta on kauniin ruskeatäpläinen. Tarjoa karviaishillon kanssa.

Katso ohje: Karviaishillo

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?