Ainekset
150 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 munankeltuaista
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl maitoa
Marenki
3 munanvalkuaista
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Täyte
2 ½ dl vispikermaa
250 g maitorahkaa, tuorejuustoa tai mascarponejuustoa
¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl tuoreita mansikoita
Pinnalle
½–1 l tuoreita mansikoita
minttua tai sitruunamelissaa
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri kuohkeaksi. Lisää keltuaiset yksitellen vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi maito. Sekoita taikina tasaiseksi.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Älä pelästy, taikinaa tulee vain ohut kerros.
Valmista marenki.
Vaahdota valkuaiset kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää sokeri vähän kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Levitä kuohkea marenki ilmavasti taikinan päälle.
Paista 175-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.
Jäähdytä ja leikkaa kakkulevy kahteen tai neljään yhtä suureen osaan.
Valmista täyte.
Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon rahka tai tuorejuusto. Mausta sokereilla. Tarkista maku.
Nosta lastaa apuna käyttäen kakkulevyt kerroksittain tarjoiluvadille siten, että laitat väliin kermaseosta ja mansikoita.
Laita pinnalle reilusti mansikoita ja halutessasi minttua tai sitruunamelissaa. Siivilöi päälle vielä tomusokeria. Säilytä torttu jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.