Brantevikin silli

Ruotsalainen silliklassikko Österlenin alueelta Brantevikistä Skånesta.

PT1H

3 vrk

Arviot (10 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

0,5 kg kevytsuolattuja sillifileitä
Liemi
3 dl vettä
0,5 dl etikkaa
1 rkl suolaa
Mausteet
1,5 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl murskattuja valkopippureita
1 rkl murskattuja maustepippureita
1 rkl sitruunapippuria
1 murennettu laakerinlehti
1 iso keltasipuli kuutioituna
1 iso punasipuli kuutioituna
nippu tilliä hienonnettuna

Ohjeet

Huuhdo sillifileet kylmässä vedessä. Sekoita liemen ainekset keskenään ja pane sillifileet maustumaan liemeen vuorokaudeksi. Ota sillifileet liemestä ja valuta. Sekoita mausteet keskenään ja pane valutetut sillifileet vuorotellen mausteseoksen kanssa korkeaan lasitölkkiin. Anna sillin vetäytyä pari päivää jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?