Ainekset
0,5 kg kevytsuolattuja sillifileitä
Liemi
3 dl vettä
0,5 dl etikkaa
1 rkl suolaa
Mausteet
1,5 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl murskattuja valkopippureita
1 rkl murskattuja maustepippureita
1 rkl sitruunapippuria
1 murennettu laakerinlehti
1 iso keltasipuli kuutioituna
1 iso punasipuli kuutioituna
nippu tilliä hienonnettuna
Ohjeet
Huuhdo sillifileet kylmässä vedessä. Sekoita liemen ainekset keskenään ja pane sillifileet maustumaan liemeen vuorokaudeksi. Ota sillifileet liemestä ja valuta. Sekoita mausteet keskenään ja pane valutetut sillifileet vuorotellen mausteseoksen kanssa korkeaan lasitölkkiin. Anna sillin vetäytyä pari päivää jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?