Ainekset
400 g jauhelihaa
1 sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 porkkana raastettuna
50 g juuriselleriä raastettuna
2 rkl tomaattipyreetä
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
3–4 dl vettä
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl suolaa
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua oreganoa
0,5 tl mustapippuria
Ohjeet
Ruskista jauheliha isossa paistinpannussa. Lisää sipuli ja valkosipuli sekä raastettu porkkana ja selleri. Sekoita ja hauduta hetki. Lisää sitten tomaattipyree, tomaattimurska sekä vesi. Mausta sokerilla, suolalla, basilikalla, oreganolla ja mustapippurilla. Sekoita kastike tasaiseksi ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä vähintään 1 tunti. Tarjoile keitetyn pastan kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.