Biscottipikkuleivät

Kotoisaan kahvihetkeen sopii mainiosti maukas italialainen pikkuleipä.

Noin 40 kpl

35 minuuttia

Arviot (29 kpl)

Ainekset

1 1/2 dl karkeaksi jauhettuja manteleita
100 g voita
1 1/2 dl Dansukker Tomusokeria
2 kananmunaa

1 luomusitruunan raastettu kuori
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää kananmunat yksitellen. Sekoita joukkoon muut ainekset. Tee taikinasta kolme tankoa leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

Paista uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Leikkaa tangot 3–4 cm:n pituisiksi paloiksi ja paista niitä edelleen 200 asteessa noin 6 minuuttia kummaltakin sivulta, jotta niistä tulee rapeita.

Säilytä pikkuleipiä tiiviissä kannellisessa astiassa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.