Biscottipikkuleivät

Kotoisaan kahvihetkeen sopii mainiosti maukas italialainen pikkuleipä. Keksikorput ovat myös rouskuva vierasvara.

Noin 40 kpl

PT35M
PT0M
Pikkuleivät

35 minuuttia

Arviot (30 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 1/2 dl karkeaksi jauhettuja manteleita
100 g voita
1 1/2 dl Dansukker Tomusokeria
2 kananmunaa
1 luomusitruunan raastettu kuori
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää kananmunat yksitellen. Sekoita joukkoon muut ainekset. Tee taikinasta kolme tankoa leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

Paista uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Leikkaa tangot 3–4 cm:n pituisiksi paloiksi ja paista niitä edelleen 200 asteessa noin 6 minuuttia kummaltakin sivulta, jotta niistä tulee rapeita.

Säilytä pikkuleipiä tiiviissä kannellisessa astiassa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?