Pohja
Täyte
Pinnalle
Vaahdota rasva ja fariinisokeri sähkövatkaimella. Lisää muna vatkaten. Sekoita joukkoon kuivat aineet. Painele taikina voideltuun irtopohjavuokaan, mieluiten neliskanttiseen (koko noin 20x20 cm). Paista torttupohja uunin keskitasolla 175 °C:ssa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.
Levitä ensin karamellisoitu maitotiiviste ja sitten banaaniviipaleet pohjan päälle.
Vaahdota kerma ja sokerit. Levitä kermavaahto banaanien päälle. Koristele karamellipaloilla vasta juuri ennen tarjoilua.
Vinkki!
Jos maitotiiviste eli kondensoitu maito ei ole valmiiksi karamellisoitua, tee näin edellisenä päivänä: Poista etiketti ja laita purkki isoon kattilaan. Lisää vettä niin paljon, että purkki on koko ajan veden peitossa. Anna kiehua kolme tuntia. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa.
Reseptin on laatinut