Banaanitäytteinen räiskälekakku

Herkullinen hasselpähkinä-, kermarahka- ja banaanitäytteinen räiskälekakku

4 hengelle

PT40M

40 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 dl kuohukermaa
3 kananmunaa, valkuaiset ja keltuaiset eroteltuina
3 rkl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/4 maustemitallista suolaa

voita tai margariinia paistamiseen
Täyte 1
200 g hasselpähkinöitä
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 dl kermaa
Täyte 2
3 dl kuohukermaa
2 dl maitorahkaa
1 dl Dansukker Tomusokeria
2–3 banaania
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
mansikoita

Ohjeet

Vatkaa kerma ja valkuaiset erikseen kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset kermavaahtoon. Sekoita keskenään jauhot, suola ja vaniljasokeri ja siivilöi kermavaahdon joukkoon. Lisää lopuksi valkuaiset varovasti sekoittaen.

Jauha tai hienonna hasselpähkinät. Sekoita keskenään pähkinät, tomusokeri ja kerma.

Vatkaa kerma ja tomusokeri kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon maitorahka.

Paista räiskäleet rasvassa paistinpannussa. Anna jäähtyä hieman. Viipaloi banaanit. Levitä ensin pähkinätäytettä, sen jälkeen banaaniviipaleita ja lopuksi kermaseosta räiskäleiden päälle. Pinoa räiskäleet. Jätä päällimmäinen ilman täytettä. Sirottele kakun pinnalle tomusokeria ja koristele mansikoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.