Ainekset
3 dl kuohukermaa
3 kananmunaa, valkuaiset ja keltuaiset eroteltuina
3 rkl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/4 maustemitallista suolaa
voita tai margariinia paistamiseen
Täyte 1
200 g hasselpähkinöitä
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 dl kermaa
Täyte 2
3 dl kuohukermaa
2 dl maitorahkaa
1 dl Dansukker Tomusokeria
2–3 banaania
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
mansikoita
Ohjeet
Vatkaa kerma ja valkuaiset erikseen kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset kermavaahtoon. Sekoita keskenään jauhot, suola ja vaniljasokeri ja siivilöi kermavaahdon joukkoon. Lisää lopuksi valkuaiset varovasti sekoittaen.
Jauha tai hienonna hasselpähkinät. Sekoita keskenään pähkinät, tomusokeri ja kerma.
Vatkaa kerma ja tomusokeri kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon maitorahka.
Paista räiskäleet rasvassa paistinpannussa. Anna jäähtyä hieman. Viipaloi banaanit. Levitä ensin pähkinätäytettä, sen jälkeen banaaniviipaleita ja lopuksi kermaseosta räiskäleiden päälle. Pinoa räiskäleet. Jätä päällimmäinen ilman täytettä. Sirottele kakun pinnalle tomusokeria ja koristele mansikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!