Banaanipannarit

Pulleisiin pikkupannukakkuihin piilotetaan banaania paistovaiheessa, ja ne tarjoillaan jogurtin, marjojen ja siirapin kanssa.

Noin 30 kpl, ø 6 cm

1 tunti

Arviot (12 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ tl suolaa
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 dl maitoa
2 dl piimää
3 kananmunaa
2–3 banaania viipaleina

Paistamiseen
voita ja öljyä

Tarjoiluun
5 dl pensasmustikoita
3 dl turkkilaista jogurttia tai ranskankermaa
Dansukker siirappeja
(suolapähkinöitä)

Ohjeet

Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää maito ja piimä, sekoita hyvin. Erota kananmunan keltuaiset ja valkuaiset, lisää keltuaiset taikinaan. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää ne taikinaan kevyesti sekoitellen. Paista pulleita pikkupannukakkuja esim. ohukaispannussa. Laita kuhunkin pannukakkuun kolme banaaniviipaletta heti kun olet annostellut taikinan ohukaispannuun ja paista pannukakut kauniin ruskeaksi molemmilta puolilta.

Tarjoa pannukakut siirapin, marjojen, turkkilaisen jogurtin tai ranskankerman (ja suolapähkinöiden) kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?