Ainekset
4 munankeltuaista
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa kidesokeria
1 ½ dl maitoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
3–4 kypsää banaania
Kastike
100 g laadukasta tummaa suklaata
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl voita tai margariinia
Koristeluun
1 dl pähkinä- tai suklaarouhetta
Ohjeet
1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.
2. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa keltuais-sokeriseos maitoseokseen. Siivilöi seos.
3. Soseuta kuoritut banaanit ja sekoita jäätelömassaan. Anna jäähtyä.
4. Laita seos jäätelökoneeseen tai pakasta vähintään 5 tuntia. Vatkaa seosta pakastumisen aikana muutaman kerran.
5. Paloittele suklaa ja pane kattilaan muiden kastikeainesten kanssa. Anna kiehua hiljalleen koko ajan sekoittaen, kunnes seos paksunee. Varo kuumaa seosta, anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
6. Annostele jäätelö tarjoiluastioihin. Koristele kastikkeella ja pähkinärouheella. Tarjoa heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!