Ainekset
Pohja
100 g voita
2 dl juustoraastetta
1 dl raejuustoa
2 1/2–3 dl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Fariinisokeria
1–2 rkl vettä
Täyte
3 kananmunaa
2 dl ruokakermaa
1 dl kuivaa valkoviiniä
2 tl Dansukker Fariinisokeria
2 dl juustoraastetta
20 g hienonnettua tilliä
1 kg kokonaisia katkarapuja
1 pieni purjo
200 g vihreää parsaa paloina
Ohjeet
Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele taikina irtopohjavuokaan. Pistele taikinaan reikiä. Pane jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.
Vatkaa munat, kerma, valkoviini ja fariinisokeri keskenään. Kuori katkaravut. Huuhtele ja puhdista purjo ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi. Levitä purjorenkaat vuokaan. Peitä parsalla ja katkaravuilla. Sekoita juustoraaste ja tilli munaseokseen. Kaada seos vuokaan ja paista piirakkaa uunin keskiosassa 200 asteessa, kunnes täyte on hyytynyt. Tarjoile raikkaan salaatin ja valkoviinilasillisen kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.