Ainekset
Pohja
100 g voita
2 dl juustoraastetta
1 dl raejuustoa
2 1/2–3 dl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Fariinisokeria
1–2 rkl vettä
Täyte
3 kananmunaa
2 dl ruokakermaa
1 dl kuivaa valkoviiniä
2 tl Dansukker Fariinisokeria
2 dl juustoraastetta
20 g hienonnettua tilliä
1 kg kokonaisia katkarapuja
1 pieni purjo
200 g vihreää parsaa paloina
Ohjeet
Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele taikina irtopohjavuokaan. Pistele taikinaan reikiä. Pane jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.
Vatkaa munat, kerma, valkoviini ja fariinisokeri keskenään. Kuori katkaravut. Huuhtele ja puhdista purjo ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi. Levitä purjorenkaat vuokaan. Peitä parsalla ja katkaravuilla. Sekoita juustoraaste ja tilli munaseokseen. Kaada seos vuokaan ja paista piirakkaa uunin keskiosassa 200 asteessa, kunnes täyte on hyytynyt. Tarjoile raikkaan salaatin ja valkoviinilasillisen kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!