Aurinkokiisseli

Auringonkeltainen appelsiini-mangokiisseli keitetään appelsiinitäysmehusta ja nautitaan tuoreiden hedelmien kera.

4–5 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (193 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 l appelsiinitäysmehua
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria tai Taloussokeria
4–5 rkl perunajauhoja
2 appelsiinia kuutioina
1 prk säilykemangoa valutettuna, kuutioina
1 banaani viipaleina

Ohjeet

Kaada mehu kattilaan ja sekoita joukkoon sokeri ja perunajauhot. Laita liesi päälle ja hämmennä, kunnes kiisseli pulpahtaa.

Kuori appelsiinit työlautaa vasten kalvottomiksi ja leikkaa kuutioiksi. Kuutioi myös valutettu mango. Sekoita hedelmäkuutiot kiisselin joukkoon. Viipaloi pinnalle banaanit.

Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?