Ainekset
100 g voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1 muna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
1 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
1 1/2 rkl maissitärkkelystä
1/2–3/4 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
1–2 prk säilykemandariineja tai 1 prk (420/235 g) säilykeaprikooseja valutettuna
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja tomusokeri kevyesti. Lisää joukkoon muna vatkaten ja lopuksi vehnäjauho-leivinjauheseos. Painele taikina koristereunaisen irtopohjavuoan (halk. 22 cm) pohjalle ja reunoille. Anna pohjan jähmettyä jääkaapissa noin 20–30 minuuttia.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä. Säilytä torttupohja huoneenlämmössä.
Valmista täyte. Mittaa kattilaan kerma, maito, maissitärkkelys ja tomusokeri. Keitä seosta muutaman minuutin ajan koko ajan hämmentäen, kunnes kiisseli sakenee. Mausta valmis kiisseli vaniljasokerilla. Jäähdytä kiisseli täysin.
Täytä torttu vaniljakiisselillä ja valutetuilla hedelmäpaloilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!