Ainekset
100 g voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1 muna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
1 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
1 1/2 rkl maissitärkkelystä
1/2–3/4 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
1–2 prk säilykemandariineja tai 1 prk (420/235 g) säilykeaprikooseja valutettuna
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja tomusokeri kevyesti. Lisää joukkoon muna vatkaten ja lopuksi vehnäjauho-leivinjauheseos. Painele taikina koristereunaisen irtopohjavuoan (halk. 22 cm) pohjalle ja reunoille. Anna pohjan jähmettyä jääkaapissa noin 20–30 minuuttia.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä. Säilytä torttupohja huoneenlämmössä.
Valmista täyte. Mittaa kattilaan kerma, maito, maissitärkkelys ja tomusokeri. Keitä seosta muutaman minuutin ajan koko ajan hämmentäen, kunnes kiisseli sakenee. Mausta valmis kiisseli vaniljasokerilla. Jäähdytä kiisseli täysin.
Täytä torttu vaniljakiisselillä ja valutetuilla hedelmäpaloilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.