Täyte
Pinnalle
Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja tomusokeri kevyesti. Lisää joukkoon muna vatkaten ja lopuksi vehnäjauho-leivinjauheseos. Painele taikina koristereunaisen irtopohjavuoan (halk. 22 cm) pohjalle ja reunoille. Anna pohjan jähmettyä jääkaapissa noin 20–30 minuuttia.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä. Säilytä torttupohja huoneenlämmössä.
Valmista täyte. Mittaa kattilaan kerma, maito, maissitärkkelys ja tomusokeri. Keitä seosta muutaman minuutin ajan koko ajan hämmentäen, kunnes kiisseli sakenee. Mausta valmis kiisseli vaniljasokerilla. Jäähdytä kiisseli täysin.
Täytä torttu vaniljakiisselillä ja valutetuilla hedelmäpaloilla.
Reseptin on laatinut